Om os

Vi arbejder, hvor kreativitet møder praktikalitet – hvor visioner skal blive til produkter og bundlinje. Det betyder, at vi tænker i helheder, sammenhænge og konsekvenser, i forhold til det, vi leverer – udover det rent fagspecifikke. Vi kan være kreative til deadline, og det med at få tingene gjort – vi gør det for dig, hvis du har brug for det.

Freya Anduin
Tlf.: 4233 9300
Mail: anduin@xperimedia.com

Freya er cand.comm. med ekstra webstrategi og har mange års erfaring som forfatter, journalist, avisredaktør, underviser i kommunikation, webdesign, målgruppeanalyse, præsentation og brugervenlighed. Har designet hjemmesider, siden de skulle håndkodes, og er skarp på pen, kommunikations- og webstrategi, konsekvenser og kunsten at se muligheder.

 

Bine Lehmann
Tlf. 6168 0082
Mail: binelehmann@xperimedia.com

Bine er uddannet designer på Kunsthåndværkerskolen og Arkitektskolen og har et fantastisk kunstnerisk talent. Hun kan illustrere til ‘ja, det var lige præcis det, jeg mente’, tegne alt fra klassisk til karikatur, og har styr på animation og spil. Hun er også en erfaren webdesigner med kodekundskaber, interfacedesign, interaktivitet og overblik i forhold til kompliceret indhold.

 

Vi er gået sammen for at give vores kunder og deres kunder den bedst mulige kvalitet, både når det gælder udseende og indhold. Vi er easy going, passionerede, forudseende, humoristisk anlagt, har konduite, tålmodighed og leverer til tiden.

Skulle der blive brug for ekstra specialister til særlige opgaver – så finder vi de rigtige til opgaven.

Vi har løst opgaver for bl.a.

Air Greenland, DR, EDC, Falck, Hatten, Hotel Maribo Søpark, Næstved Museum, Socialdemokraterne i Lolland, Sonofon, Business Lolland-Falster, Guldborgsund kommune, Sydfalster Turist- og Erhvervsforening …

 

Xperimedia.com

Lille Mussevej 23
4990 Sakskøbing

CVR 17699202

 

Til forsiden