Om os

Vi arbejder, hvor kreativitet møder praktikalitet – hvor visioner skal blive til produkter og bundlinje. Det betyder, at vi tænker i helheder, sammenhænge og konsekvenser, i forhold til det, vi leverer – udover det rent fagspecifikke. Vi kan være kreative til deadline, og det med at få tingene gjort – vi gør det for dig, hvis du har brug for det.

Ejer Freya Anduin er cand.comm. med ekstra webstrategi og har mange års erfaring som forfatter, journalist, avisredaktør, underviser i kommunikation, webdesign, målgruppeanalyse, præsentation og brugervenlighed. Opdateret på content, SEO og SoMe.

Jeg har faste samarbejdspartnere, så jeg ved, der altid kan leveres kvalitet, og der altid er et ‘vi’ til at løse opgaverne. Skulle der blive brug for ekstra specialister til særlige opgaver – så finder vi de rigtige til opgaven.

Vi har løst opgaver for bl.a.

EDC, Boldklubben  Frem, Business Lolland-Falster, Guldborgsund kommune, Hatten, Hotel Maribo Søpark, Næstved Museum,  Næstved Arkiverne, Sydfalster Turist- og Erhvervsforening, Tour-Bo …

 

Xperimedia.com

Lille Mussevej 23
4990 Sakskøbing

Tlf.: 4233 9300
Mail: anduin @ xperimedia.com

CVR 17699202

 

Til forsiden