Om os

Vi arbejder, hvor kreativitet møder praktikalitet – hvor visioner skal blive til produkter og bundlinje. Det betyder, at vi tænker i helheder, sammenhænge og konsekvenser, i forhold til det, vi leverer – udover det rent fagspecifikke. Vi kan være kreative til deadline, og det med at få tingene gjort – vi gør det for dig, hvis du har brug for det.

Freya Anduin
Tlf.: 4233 9300
Mail: anduin@xperimedia.com

Freya er cand.comm. med ekstra webstrategi og har mange års erfaring som forfatter, journalist, avisredaktør, underviser i kommunikation, webdesign, målgruppeanalyse, præsentation og brugervenlighed. Har designet hjemmesider, siden de skulle håndkodes, og er skarp på pen, kommunikations- og webstrategi, konsekvenser og kunsten at se muligheder.

Gitte Olesen
Tlf.: 2324 1189
Mail: gitteolesen@xperimedia.com

Gitte er uddannet grafiker med over 25 års bureauerfaring, hvor hun har produceret alle former for reklamer – fra ide, design til endeligt produkt. Et skarpt øje, sikkerhed i detaljen og næsten tankelæsertalent, når det gælder at forstå kundens ønsker og behov.

 

Bine Lehmann
Tlf. 6168 0082
Mail: binelehmann@xperimedia.com

Bine er uddannet designer på Kunsthåndværkerskolen og Arkitektskolen og har et fantastisk kunstnerisk talent. Hun kan illustrere til ‘ja, det var lige præcis det, jeg mente’, tegne alt fra klassisk til karikatur, og har styr på animation og spil. Hun er også en erfaren webdesigner med kodekundskaber, interfacedesign, interaktivitet og overblik i forhold til kompliceret indhold.

 

Vi er gået sammen for at give vores kunder og deres kunder den bedst mulige kvalitet, både når det gælder udseende og indhold. Vi er easy going, passionerede, forudseende, humoristisk anlagt, har konduite, tålmodighed og leverer til tiden.

Skulle der blive brug for ekstra specialister til særlige opgaver – så finder vi de rigtige til opgaven.

Vi har løst opgaver for bl.a.

Air Greenland, DR, EDC, Falck, Hatten, Hotel Maribo Søpark, Næstved Museum, Socialdemokraterne i Lolland, Sonofon, Sydfalster Turist- og Erhvervsforening …

 

Xperimedia.dk

Gernersgade 39
1319  København-K

Østervej 2
4960 Holeby

 

CVR 17699202

 

Til forsiden